Painavaa sanaa Stadista! Santeri "Santtu" Kyröhonka sanansa painoinen stadilainen

Saatanan tunarit!

"Anarkistit" ovat taas kunnostautuneet, nyt Tampereella itsenäisyyspäivänä. Luokkasodan ja "eliiitin" vastustamisen varjolla on rähinöity oikein kunnolla. Itkupotku-raivarin saaneen uhmaiköisen innolla on rikottu paikkoja, ja osa saanut jopa naamansa lehtiin.

Helsingin yliopiston demokratian tutkija Veikko Eranti glorifioi mellakoitsijat tämän päivän Helsingin Sanomissa uuden ajan aktivisteiksi. Toinen äärilaita suorastaan demonisoi mellakoitsijat.

Niin huligaanien demonisointi kuin jalustalle nosto ei demokratian kannalta ole hyvä. Demonisointi luo marttyyri henkeä näille pikku huligaaneille, ja aktivisteiksi nosto taas tarkoittaa silmittömän huliganismin hyväksymistä.

Miten olisi reagoitu, jos kyseessä olisi ollut Homma foorumin järjestämä mellakka? Puolustaisiki Eranti silloin heitä? Entä jos joku sivullinen olisi noussut vastustamaan huligaaneja ja saanut turpiinsa?

"Kiakkovierailla oli Erannin mukaan selvä, poliittinen tavoite, luokkajaon nostaminen esiin." Pieneen mieleeni ei kuitenkaan mahdu, miten silmitön riehuminen nosti luokkajaon esiin...

Mikäli riehuminen hyväksytään yhdeksi validiksi kansalaisaktivismin muodoksi, tullaan lähitulevaisuudessa Suomessakin näkemään verisiä mellakoita mm. oikeiston ja vasemmiston välillä. Samoin kuin näyttäviä poliisioperaatioita mielenosoitusten yhteydessä.

Ja kiitos tästä kuuluu näille anarkimin viittaan kääriytyneille tunareille...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (15 kommenttia)

Käyttäjän Mahjong kuva
Erkki Martikainen

"Mikäli riehuminen hyväksytään yhdeksi validiksi kansalaisaktivismin muodoksi, tullaan lähitulevaisuudessa Suomessakin näkemään verisiä mellakoita mm. oikeiston ja vasemmiston välillä. "

Nimenomaan näin. Tällaiselle rähinöinnille ei saa antaa pienintäkään mahdollisuutta sillä se ei alulle päästyään lopu siististi.
Vaikuttamiseen on laillisia ja järkeviä menetelmiä ja tapoja vaikka kuinka paljon jos on oikeasti jotain sanottavaa.

Käyttäjän MarkusViitala kuva
Markus Viitala

Linkkisi vei takku.net sivulle. Vierailin ko. sivulla tänään ensimmäistä kertaa. Ainakin ovat saaneet huomiota osakseen kun en tiennyt aiemmin koko sivustosta.

Tässä lainaus tekstistä, johon linkkisi johti:

"Näytettiin pienelle sikailevalle porhokerholle, että niiden saunaseurojen touhuja ei katsota hyvällä. Ne leikkaavat elämän perusedellytyksistä, jotta voivat viedä rahamme pankkiirikavereilleen Luxemburgiin ja nostaa isompia osinkoja veroparatiiseihin. Ne juoksettavat hevosia omaan pippurikaasuunsa ja syyttävät meitä eläinrääkkäyksestä. Ne itkevät parista rikotusta ikkunasta kun ihmiset ja luonto kärsivät sukupolvesta toiseen niiden häikäilemättömästä luokkapolitiikasta.

Suomi on edelleen luokkayhteiskunta vaikka palkkoja on nostettu, tavaran kulutusta lisätty ja pahin orjatyö siirretty pois silmistä Kauko-Aasiaan. Rikkaat juhlivat, köyhät laskevat senttejä ja keskiluokka pelkää tippuvansa hyvinvoinnistaan kadulle. Etelä-Euroopan tapahtumat ovat osoittaneet, että kukaan ei ole turvassa kun pankkiirit pitää pelastaa. Tämän päivän toimistotyöläinen löytää itsensä huomisen ruokajonosta, toivoen ettei pankki lunasta asuntoa kun laskut pinoutuvat eteisessä."

Mikä mielestänne heidän sanomassa ei ole kohdallaan?

En kannata huliganismia tai väkivaltaa, mutta paljon pahempaa jälkeä suurempaa kärsimystä tämä eliitti saa aikaan? Ja se koskee koko kansaa.

Käyttäjän kyrohonka kuva
Santeri Kyröhonka

Markus Viitala, koko tuo ensimmäinen lause ei ole kohdallaan. Mitä nuo tunarit "näyttivät"? Siis kuin, että ovat pelkkiä rähinöitsijöitä?

Pyhittääkö tarkoitus mielestäsi väkivallan?

Käyttäjän MarkusViitala kuva
Markus Viitala

Tarkoitus ei pyhitä väkivaltaa.

Jotkin heikkohermoisimmat tai muuten vaan anarkistin luonteen omaavat kansalaiset ovat näköjään menettäneet malttinsa, kun eliiti riistää kansaa.

Mitä mieltä olet mm. näistä:

"Ne leikkaavat elämän perusedellytyksistä, jotta voivat viedä rahamme pankkiirikavereilleen Luxemburgiin ja nostaa isompia osinkoja veroparatiiseihin"?

tai

"Rikkaat juhlivat, köyhät laskevat senttejä ja keskiluokka pelkää tippuvansa hyvinvoinnistaan kadulle"?

ja

Mitä tarkoitat tällä "koko tuo ensimmäinen lause ei ole kohdallaan"?

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #4

"Näytettiin pienelle sikailevalle porhokerholle, että niiden saunaseurojen touhuja ei katsota hyvällä."

Tarkoittavatko he sikailevalla porhokerholla kaikkia niitä sotaveteraaneja, eläkeläisiä, iskelmälaulajia, koululaisia ja monia arjen sankareita, joista kutsuvierasporukka pitkälti koostui?

Käyttäjän MarkusViitala kuva
Markus Viitala Vastaus kommenttiin #5

En usko. Eiväthän he ole sikailevia porhoja?

Käsittääkseni he tarkoittavat näitä:

"Ne leikkaavat elämän perusedellytyksistä, jotta voivat viedä rahamme pankkiirikavereilleen Luxemburgiin ja nostaa isompia osinkoja veroparatiiseihin."

Kaikki kunnia näille ko. kansalaisille:

"sotaveteraaneja, eläkeläisiä, iskelmälaulajia, koululaisia ja monia arjen sankareita, joista kutsuvierasporukka pitkälti koostu"

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka Vastaus kommenttiin #6

Siinä tapauksessa olisivat voineet säästää tuon hevosten pieksemisen ja ikkunoiden rikkomisen ajankohdan jonkin sellaisen tilaisuuden yhteyteen, joka paremmin olisi ilmentänyt sitä porukkaa, jota he moisella "aktiivisuudellaan" haluavat ojentaa.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #6

"Ne leikkaavat elämän perusedellytyksistä, jotta voivat viedä rahamme pankkiirikavereilleen Luxemburgiin ja nostaa isompia osinkoja veroparatiiseihin."

Ai siis näillä anarkomarkoilla on jumalattomat määrät heidän omaa rahaansa jossakin jemmassa? Ja nämä sikailevat porhot jotenkin on käynyt siellä jemmassa pöllimässä ne rahat ja nyt ne rahat on viety Luxemburgiin?

Ja sen vuoksi nuo anarkomarkot juo pussikaljaa ja hakkaa kännipäissään hevosia jääkiekkomailoilla - paffinaamarit päässä?

Just.

Käyttäjän MarkusViitala kuva
Markus Viitala Vastaus kommenttiin #8

"Ai siis näillä anarkomarkoilla on jumalattomat määrät heidän omaa rahaansa jossakin jemmassa? Ja nämä sikailevat porhot jotenkin on käynyt siellä jemmassa pöllimässä ne rahat ja nyt ne rahat on viety Luxemburgiin?"

http://www.youtube.com/watch?v=xYLJv-_IYnM

http://www.taloussanomat.fi/politiikka/2013/07/19/...

http://www.taloussanomat.fi/yritykset/2012/08/16/m...

Tuossa muutama makupala asiasta.

Kansalaiset maksavat veroja, mutta "porhoille" tarjotaan veronkiertopalveluita. Se mahdollista, mutta laitonta. Suuryritykset kiertävät yritysveroa. Myös suomessa. Onko tämä oikein?

Tässä on kyse ihan muusta, kuin päissään hilluvista anarkomarkoista jotka hakkaavat hevosia!

pekka numminen Vastaus kommenttiin #9

Viitala,

Kansalaiset maksavat veroja ja paljonkin, mutta nämä anarkistit ovat pelkkää tukisakkaa. Meidän veromme menevät suurimmalta osalta sosiaalitukiin, eli nimen omaan näiden anarkistiloisten elättämiseen.

Ainakaan minä (veronmaksajana) en ole pyytänyt tätä roskajoukkoa suojelemaan tulojani verotukselta.

Käyttäjän MarkusViitala kuva
Markus Viitala Vastaus kommenttiin #10

Myöskään minä veronmaksajana en ole pyytänyt ketään suojelemaan tulojani verotukselta!

Olette ilmeisesti niin pöyristyneitä huliganismista, että ette osaa enää lukea! Ette löydä kirjoituksestani pointtia. Nummisen kanssa ollaan ihan samoilla linjoilla. En todellakaan kannata huliganismia tai väkivaltaa. Unohtakaa hetkeksi ne v**** huligaanit ja yrittäkää keskittykää sanomaan. Enkä todellakaan halua tuhlata senttiäkään anarkistiloisten, enkä minkäänlaisten muiden loisten elättämiseen!

Kysyn vaan, onko oikein että isorikkaat (lue vaikka porhot tai eliitti tms.) ja monikansalliset yhtiöt kiertävät veroja LAITTOMASTI ja maksavat veronsa pienemmällä veroprosentilla (jopa nolla prosentilla!) kuin pienituloiset?

PS. En kuulu ns. pienituloisiin, enkä inise omasta puolestani vaan ajattelen koko kansan etua! Tässä tekstissä on yksi kysymys. Vastatkaa siihen, kiitos.

Käyttäjän kyrohonka kuva
Santeri Kyröhonka Vastaus kommenttiin #9

Markus Viitala, lukaisepa päivän Iltalehdestä juttu mellakoijien omista perusteista "iskulleen". Ihan silkkaa känni-ääliöiden rähinää... Pekaavat raukat ´vastustamansa eliitin pussiin...

Käyttäjän MarkusViitala kuva
Markus Viitala Vastaus kommenttiin #11

Ihan saatanan sama mihin "Pekaavat".. Minulla on asioista omat mielipiteeni! Niin on ollut jo pidemmän aikaa. Ei nää vitun huligaanit ole mielipiteisiini vaikuttaneet mihinkään suuntaan!

Siellä saatana (takku.net) vaan sattui olemaan samanlaisia mielipiteitä, kuin minulla on jo valmiiksi ollut! Minä osaan kyllä perustella kantani tarvittaessa! Jotta kysykää ihmeessä, jos ette tiedä mitä tarkoitan.

Nämä "porhot" tekevät laittomuuksia systemaattisesti ja tarkoituksella. Se ei ole oikein! Vai onko sinun mielestäsi?

IL:ssä on useampikin kirjoitus. Voisitko laitta linkin niin tietäisin mistä keskustellaan?

"silkkaa känni-ääliöiden rähinää". Tämmöinen rähinä on säälittävää, ikävä kun sitä tapahtuu.

Käyttäjän JuhaniKleemola kuva
Juhani Kleemola Vastaus kommenttiin #9

Viitala: Tuossa ei ollut ensimmäistäkään todistetta että kyseessä oli noiden huligaanien rahat. Keksivät satuja jotta voisivat kaljapäissään hakata hevosia jääkiekkomailoilla. Sellaisia sankareita.

Kaikki todisteet viittaavat että koko tapahtuma oli vasureiden organisoima. Nyt siellä ei ole kenelläkään miestä tulla sanomaan että oli järjestämässä tapahtumaa. Mikäs sana se tuota kuvasikaan... ai niin: rintamakarkuruus. Nyt nähtiin maailmanhistorian ensimmäinen "taistelu", jossa oli vain yksi osapuoli riehumassa keskenään ja josta suurin piirtein kaikki lähtivät rintamalta karkuun.

Käyttäjän MarkusViitala kuva
Markus Viitala Vastaus kommenttiin #12

Eiväthän ne tietenkään ole suoraan niiden huligaanien rahat! Vaan, ne ovat meidän kaikkien rahoja! Sinunkin, mikäli olet suomen kansalainen!

Veropotti on kansalaisten yhteistä rahaa. Sinä maksat enemmän veroja, jos joku muu niitä kiertää. Ymmärrätkö? Suomella on suuri budjettialijäämä ja nyt leikataan vanhuksilta ja muutenkin vähä-osaisilta. Jotkut ovat oikeasti sairaita ja heistä ei enää huolehdita! Se ottaa päähän!

Lue tämä, niin ehkä ymmärrät mikä minua osaltaan ottaa päähän!

http://markusviitala.puheenvuoro.uusisuomi.fi/1546...

Ikävä kyllä sossupummeja Suomesta löytyy ihan liikaa, mutta on myös paljon niitä työttömiä jotka eivät vain löydä työpaikkaa vaikka haluaisivatkin.

Veroja kiertävät suuryritykset ja ns. isorikkaat, joilla olisi varmasti varaa maksaa samalla veroprosentilla kuin keskiluokka tms. Silti he laittomasti kiertävät veroja jopa nolla prosentilla!

Minäkin veikkaan vasureita organisaattoriksi.

Tässä lisämatskua jos jaksaa lukea. Pitkä tuo kirjoitus on, mutta jos tuo on puoliksikaan totta, niin on myönnettävä että herroilla on pokkaa ainakin!

http://www.pusa.fi/Renkien%20kaappaus.pdf

Toimituksen poiminnat