Painavaa sanaa Stadista! Santeri "Santtu" Kyröhonka sanansa painoinen stadilainen

Kaikki blogit puheenaiheesta Taru Tujunen

Kokoomus tyri taas! Johtajuus täysin hukassa?

Kokoomuksen politiikka on ollut muutaman viime viikon ajan siinä määrin tuuliajolla, että se muistuttaa lähinnä farssia. Viimeistään tämän päivän käänteen myötä se kuitenkin jo parodioi itse itseään: nyt kokoomus on nimittämässä entisen puoluesihteerin Taru Tujusen (kok.) Kevan hallituksen puheenjohtajaksi Laura Rädyn (kok.) tilalle.

Stubbilaisella narsismilla peitetään ongelmat

Wikipedian mukaan narsismi tarkoittaa itserakkautta, -ihailua ja viettienergian kohdistumista omaan itseen. Stubbilaisena ilmiönä olemme saaneet sitä median myötävaikutuksella tuutin täydeltä päivästä toiseen muutaman kuukauden ajan. Viimeksi eilen Seinäjoelta.

Pahimmillaan narsismi on jopa vaikea sairaus, josta kärsivät eniten läheiset henkilöt. Parhaimmillaan se on myönteinen ilmiö. Narsismia on siis monenasteista.

Kokoomuksen naiset pelastavat?

Kokoomuslaiset saivat monille yllätyksettömän puheenjohtajansa eroilmoituksen 1] – tie oli kuljettu loppuun. Monimutkainen solidaarisuuden ja konsensuksen kompensaatiohallitus oli ajautunut solmuun ja kädet oli nostettava pystyyn. Yritys oli ollut ideaalisuudessaan uusrakentava – jopa poikkeuksellisen kauaskatseinen. 

Kokoomukselta nerokas siirto poliittisessa shakissa

Viikonlopun uutisesta vastasi Suomen kuninkaaksi puettu Euroopan komission musta lähetti, Jyrki Katainen, joka oman ilmoituksensa mukaan pyrkii ainakin suurvisiiriksi Euroopan komissioon, ellei peräti kalifiksi kalifin paikalle. Taustalta leijuu tuikean vahva parfyymi, joka tuoksuu Tujuselle.

Kokoomus kurmoottaa - rautarouva Tujunen!

Tasavaltamme presidentin Sauli Niinistön vaalikampanja nousee median keskiöön. Nyt kaulitaan Kokoomusta ja kaivetaan esille todellista Kokoomuksen johtajaa. Presidenttivaalin kampanjoinnit kykypuolueessa hoiti 'rautarouvana' tunnettu – Taru Tujunen, Kokoomuksen äly ja voima. 

Tiukka yhtälö - näin Suomi kytkettiin "liittovaltiokehitykseen"

Yhtälö, jolla Suomi kiinnitettiin EU-Brysseliin on pelottavan yksinkertainen. Kokoomuksen pitkäaikainen puheenjohtaja Jyrki Katainen kiinnittyi ministeriuralleen pitkälti Sauli Niinistön eduskuntavaaliäänin vuonna 2007 1]. Näin syntyi vaalivoitto, joka nosti Jyrkin valtiovarainministeriksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä